Elä elämääsi juuri niin, kuin tahdot.
Soita sävelet elämän yhdessä ystävän kanssa tai yksin.
Minun kanssani matkan yhteisen jo teit
vaan tuli vuoroni jatkaa kotiin taivaalliseen.
En kaunaa kanna, en kyyneleitä vuoda
saa toinen nyt huulilles hymyn tuoda.
Anna elämävirran sinua kuljettaa,
ja elämänsuolan maistua huulilla.
Katselen sinua kotoa,
jonne jokainen eksynyt kerran johdatetaan ja
olen onnellinen vain kun nään; SINÄ HYMYILET.
Selite:
Tämä kertoo kahdesta matkaajasta jotka erilleen joutuivat pitkän yhteisen tien jälkeen..mutta tänne jäänyt arpoo kuinka tästä eteenpäin..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi