Käsissä elämän,
ehkä
kaunein timantti.
Hiomattomanakin
sanoinkuvaamattoman
kaunis.
Timantti, josta en
suostu
luopumaan, en lainaamaan.
Sisältönä niin
kallisarvoista,
sisältönä sellaista, joka
kulkee aina mukana,
aina viimeiseen henkäykseen
saakka, kempä tietää
ehkä pidemmällekkin.
Sisältönä kauneinta,
ystävyys kanssasi.
Sinun ja Minun.
Meidän ystävyys.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut