Kuin henkäys tuuleen,
Niin sinä lähdit.
Uneen sinut saateltiin,
Lippu taskuun taiteltiin.
Menolippu viimeiselle rannalle.
Niin sinä lähdit.
Uneen sinut saateltiin,
Lippu taskuun taiteltiin.
Menolippu viimeiselle rannalle.
Selite:
Enon muistolle, niin sinä lähdit..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut