Nukahdit uneen ikuiseen
Satukirjan viimeisen luvun jälkeen.
Enkeli kaunis, valkoinen
Parhaimman tarinan kertoi.
Satukirjan viimeisen luvun jälkeen.
Enkeli kaunis, valkoinen
Parhaimman tarinan kertoi.
Tarinassa olimme yhdessä kaikki,
Elämäntuulien keskellä.
Viimeinen luku loppui näin:
"Ei rakkaus häviä, eikä kuolema erota. Näin on hyvä nukahtaa."
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi