Aika ilman aikaa.
Huokaise.
Kiireet ovat nyt poissa,
on vain aikaa.
Vain aikaa joka ei häviä,
jota et voi hallita.
Ikiaikaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Aika ilman aikaa.
Huokaise.
Kiireet ovat nyt poissa,
on vain aikaa.
Vain aikaa joka ei häviä,
jota et voi hallita.
Ikiaikaa.
Kommentit
ajatonta
ajatuksista ajautunutta
hallitsematonta
kiireetöntä
syvä huokaus ja =reps=
Ikuisen kaunis runo <3
Sivut