Pelko.
Syö sisältä.
Kuuletko
kuinka se nakertaa
Sinua?
Pala
palalta.
Tekee sinut hyödyttömäksi.
Pala
Palalta.
Syö sisältä.
Kuuletko
kuinka se nakertaa
Sinua?
Pala
palalta.
Tekee sinut hyödyttömäksi.
Pala
Palalta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut