Tein matkan maailmaan.
Matkustin tuulien teitä.
Lauloin lintujen aamukuorossa.
Pysähdyin vanhan kuusiaidan
viereen kuuntelemaan elämän ääniä.
Rakensin kaarnalaivan,
juttelin aalloille ne olivat ystäviäni.
Matkustin unien mailla, tiedän sen.
Selite:
Tjaah...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi