Kaipuuni on kuin joki.
Se jatkuu loputtomiin.
Välillä sen virtaus on heikkoa, toisinaan se kuohuaa voimakkaamin kuin koskaan aiemmin. Mutta koskaan, ei koskaan se ei ole hiljaa paikallaan..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kaipuuni on kuin joki.
Se jatkuu loputtomiin.
Välillä sen virtaus on heikkoa, toisinaan se kuohuaa voimakkaamin kuin koskaan aiemmin. Mutta koskaan, ei koskaan se ei ole hiljaa paikallaan..
Kommentit
tässä on hyvää vertauskuvaa^^
Sivut