Vene vie mukanaan,
saarien taa katoaa
kyydissä onkimies...
-matkalla paremmille kalastusvesille,
toivon ainakin niin..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Vene vie mukanaan,
saarien taa katoaa
kyydissä onkimies...
-matkalla paremmille kalastusvesille,
toivon ainakin niin..
Kommentit
kylmät väreet aikaan sait.
ja muistot kultaiset nostatti mieleen.
Kaunis.
Sivut