Kumpa nukkuisin pois,
päiväunilla
Olisi sade,
nauraisin sille
Olisi onni
elämättä on vaikea elää
Yksi ajatus
on aina yksi askel poispäin
Ja jos tämä olisi viimeinen päiväni,
kiittäisin sen pois ottajaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mahtava runo
Masentunut fiilis
alusta loppuun
kuolema toiveet ovat kiehtova
aihe kirjoittaa ja lukea
Vaan jos se pois otettaisiin, ei jäisi jäljelle enää päiviä, joista kiittää. Pysy vahvana, kyllä ne asiat ajallaan korjaantuu
Mahtava runo
Masentunut fiilis
alusta loppuun
kuolema toiveet ovat kiehtova
aihe kirjoittaa ja lukea
Vaan jos se pois otettaisiin, ei jäisi jäljelle enää päiviä, joista kiittää. Pysy vahvana, kyllä ne asiat ajallaan korjaantuu