Kolmas tunti ajaa takaa neljättä
haaveilen viidennen mennessään
Minä ainakin yritin
tahdoin vain laulaa sen kanssa
ehkä vielä joskus
minä ja kuu
eikä silloin enää edes
taivas tummanpunainen
ole meille rajana
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin upea runo! Pidän
Aivan mahtava runo.
Olipas hieno runo :)