Oletko se sinä
katsoessasi silmäluomieni läpi
kun unessani
matkustan
yksin ymmällään
aina ylös päässeenä
yrittää uudestaan
näetkö sinä
puhtaan hengähdyksen
ravistavan minusta
irti viimeisen toivoni
ottaisin kaiken
eikä minulla ole enää mitä antaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullisen kaunis, pidän kovasti :)
Melankolinen kaunis runo.