Sinä punot minun päivistäni kauneimmat,
helminauhaksi kylmälle kaulalleni
rakennat suudelmistasi tarinaa poskelleni,
kengänpohjistasi vesilätäköitä eteiseen
laskiessasi arpia iholtani,
puen piiloon niistä suurimman
ei voi olla totta,
minä osaan rakastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi