Siellä missä edellinen tie tulee päätökseensä,
alkaa uusi uutta matkaansa tuottamaan
Poikkeuksetta minä opettelisin kaiken sinusta,
kyselemättä yöni tuhlaisin
Joka ikinen päivä tästä päivästä siihen saakka,
kunnes vanhat jalkani eivät enää kanna
minä muistuttaisin sinua siitä,
mitä sinä olet
ettet vain koskaan unohtaisi
yöperhosten hiljaista kelluntaa,
sitä ääntä korvissani joka kantautuu auttamatta sydämeen
lämpimämpi tuuli kuin yksikään kesäyö jonka
pystyn muistamaan.
Selite:
Kiitos että sain rakastaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Yksinkertaisesti ihana. <3
Kaunista, kaunista tekstiä