Tässä hetkessä,
näissä todellisuustaajuuksissa,
minussa on kosketuspintaa
sinun kämmenesi verran
Selite:
Sanoit, että olen niin sinun tyttösi - ennalta-arvaamaton. Hyvä jos pidät. Monet kokevat luonteeni hallitsemattomaksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jotakin hirveän suloista, kosketuspintaa kämmenen verran. Ja kuitenkin, laittaa miettimään.
crush. Ihastuin, tähän runoon :)
Hieno.
Pidin Paljon otsikosta ja tuosta kosketuspintaa jne ilmaisusta. Runosta kokonaisuudessaankin.
Jotenkin hieno... Toimiva runo... Pidän.