Minä raahaan luottamusta
väkipakolla rappukäytävää
ylös
jotta edes joku olisi seuranani
tässä raastavassa välimatkakaukosuhdeikävädraamassa
Ja leivon aamupalaksi täytekakkua
yölliselle seuralleni
Selite:
Olisit täällä, niin aamuauringon säteet eivät sulattaisi minua nuhjuiseen lakanaan.
(Yleisön pyynnöstä tämä runo on nostettu arkistosta takaisin kartalle.)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella puhutteleva ja niin hyvin hienovireinen.
Erityinen.
Pidin, tästäkin.
tää on ihan mahtava! <3 =)