Kun kaipuu kuultaa repivän kauniisti
peitellystä intohimosta
vastustuskyky on vain
säälittävä vertauskuva
sille, miten elää
(sinä olet ainoa
jonka haluan tuntea
ihollani)
Selite:
Paikkani on siellä, missä sinäkin olet.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vau, upea!
upea!
Wauh, mikä rakkausruno jo otsikosta lähtien,
valtaisan tunteikas ja upea !
hurjan upeaa. kaunista. rakkautta ja intohimoa.