Perhehelvettejä

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Ne kaikki perheet
virheet
äpärät ja erheet

Oksennan aivoni
ja kaiken tän

Enkä enää suostu
leikkimään

Pullan tuoksuiset
lauantait

Synnin makuiset
sunnuntait

Pikkuvaimoja
alistettuja ja lihonneita

Leipomassa
Imuroimassa
tai vaan

Hukkumassa
omaan
unelmaansa
joka jo alunperin

oli arvoton

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vou. Touche...

 

Käyttäjän kaikki runot