Revi minua!

Runoilija peikkkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007
Viimeksi paikalla: 12.5.2020 9:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.7.1988

Päivää minä olen elämätön elämä!
 

Väriloiston sokaisemana
kaadun väärälle puolelle katua
sateen nuolemana
hävyttömän humalan häikimänä

Räin rakkauden raatelemana
sanan tuntuisia oletuksia
sydämen muotoiseen lihakseesi

Kehon muut kaaret
rasvattuna huudat apua
ja vihdoinkin

Käperryt minuun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot