Eilinen mieli
juuttui tähänkin päivään
Kaikki on niin kaunista
paitsi minä
Hieron hullunlailla
arpisia käsiäni
arabi saippualla
Ateistina
rukoilen
syntejäni
anteeksi
Kaikki on niin rumaa
paitsi elämä
Ja ensimmäistä kertaa
koskaan
Mä pelkään kuolemaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit