Vainoharhan vallassa
rämeikössä rällästää
Tiukassa pannassa
liian vahvassa otteessa
Lehmän värisissä kengissä
mudassa ja käärmeissä
totaallisen eksyksissä
- Kaikki kunnossa?
Tottakai, ainakin unissa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi