Tuhannennen kerran päätän
jatkaa matkaa
Unohtaa ja oivaltaa
"Olen arvokas,
ansaitsen parempaa"
Häpeällinen käytökseni
on kepeää
hellää ja vikkelää
Enkä ota virheistä opikseen
kun herään taaskin eiliseen
Mietin uskallanko halata
- Vai oisko se liikaa?
Mutkun en näe
muuta maailmaa
vaan
Kaikki valo on sinussa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi