Ole mun viel tämän aamun
Tämän rakkauden taistelun
Talletetaan hyvät muistot
Nostetaan sit veneidemme mastot
Paikkamme uudelleen löydetään
Pois kaikki valheemme pyyhitään
Ei ne enää teitä paina
Jollain lailla kaksin aina
Niin kaunis oli meidän nuoruus
Joku silloin meidän perään huus
Nauttikaa tänään hetkin hurman
Tunsitte molemman hetken kuuman
Niitä hetkiä ei tänäänkään tarvi unohtaa
Ne läpi kaikkeuden rinnallanne hohtaa
Teillä aina ikuinen ystävyys
Silloinkin, kun kohtaa elämän syys
Voitte suhteeseen näinkin vielä luottaa
Kun lapsenne aikuisuuden ensiaskeleet kohtaa
Maailma heille auki on
Varastavat hekin hetkien huomion
Ei teillä heistä huolta
Onhan elämällä kaksi puolta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut