Hengetön katse
Juutuit elämän raunioon
Miten saisin sut taas uskomaan
Uusia polkuja kulkemaan
Siipesi jälleen voisit nostaa
Ne sua vielä varmasti kantaa
Sun sielusi herkkänä kaunein
Sulle nyt tämän lauluni tein
Ei tyhjä kuori voi kantaa
Sulle sisin voimaa antaa
Olet vahvempi kuin uskotkaan
Heitän nyt nää sanat ilmaan
Niin sä voit nää koppaa
Ei tarvi enää elämästä heittää noppaa
Katsees jälleen kirkastuu
Niin sulle taas elämä maistuu
Ollaan yhdessä pari onnellinen
Olkoon elom hehkuvin
Olkoon elom hehkuvin
Olkoon elom hehkuvin
Olkoon elom hehkuvin
En anna sun enää lannistuu
Vaik joskus paattimme kallistuu
Haluun olla sulle kallio
Sä oot elämäni ainoo valio
Tuuli puhaltaa
Purjeemme täyttää
Olemme vapaat
Elon valtiaat
Voittaneet kaiken
Maailman kuninkaat
Polvistukoon ees meidän
Meillä kunnian kruunut
Enää emme suostu häviämään
Kulkemaan pimeyksien metsään
Ei kaiveta kuoppaa
Elämän kaislikot ny pois ruoppaa
Katsees jälleen kirkastuu
Niin sulle taas elämä maistuu
Ollaan yhdessä pari onnellinen
Elämän kaislikot ny pois ruoppaa
Katsees jälleen kirkastuu
Niin sulle taas elämä maistuu
Ollaan yhdessä pari onnellinen
Olkoon elom hehkuvin
Olkoon elom hehkuvin
Olkoon elom hehkuvin
Olkoon elom hehkuvin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut