Kun luopuu himosta lihan
voi silloin löytää oikean rakkauden.
Silloin tyhjyys poistuu elämästä
Elämä maistuu mansikalle.
Kosketus toisen ihon on lämmin
ei kylmä kuten kanssa rahan
Halu löytää rakkaus
On suurempi kuin elämä.
Kun olet löytänyt toisen
on elo kuin enkelien
Siivet saat
Onnenpilviin lentää voit.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi