Leijonat, leijonat, leijonat, meiän
Jäähallissa, Suuret sankarit, sankarit meiän.
Ah, taitavuus, kiekon kuninkaat
Rakastumassa leijoniin kuin minä Leijonat, leijonat, leijonat, meiän.
Jäähallissa, Suuret sankarit, sankarit meiän.
Ah. Voiton päällä, seisoo poikaim
Laittoi karhun taas nukkumaan
Ai. Koivu ah Laine
Karhu nyt nukkuu taas
Leijonat, leijonat, leijonat, meiän
Jäähallissa, Suuret sankarit, sankarit meiän.
Voi, niin kaunis tarina tää
Olet taas tääl. Voittoo jahtaat
Ai. Barkov ah Leksa
Olet taas tääl. Voittoo jahtaat
Ai. Koivu ah Laine
Rakastumassa leijoniin kuin minä
Leijonat, leijonat, leijonat, meiän
Jäähallissa, Suuret sankarit, sankarit meiän.
Selite:
Tehty kalinka pohjana.....Venäläisten harmiksi...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut