Olen rakastunut niin usein vääriin ihmisiin
Katsonut heitä syvälle silmiiin
Vastarakkautta en koskaan saanut
Yksin sänkyssäin oon ikuisuuden maannut
Mä annan tän sydämen sille
joka rakkaudelleni vihreää valoa näyttää
Rakkaudellaan sydämeni täyttää
Olen kyllästynyt diivaileviin muijiin
Jotka luulee olevansa parempii
Tänään mun nimeni tähtiin kirjoitetaan
Mun eessäin kunniassa vaietaan
Hetkenä tänä moni anoo mun rakkauttain
Kilpailee paikasta mun varjossain
Vaan tunnistan mä aidon rakkauden
Kiipijät mä rinnaltain pois lakaisen
Turha tulla anoon, jos ei kerran rakastanut
Olen mä rakkauden ritarit rinnallein valjastanut
Joka mulle sydämensä kokonaan paljastaa
Saa hän menestystä rinnallain maistaa
Ainoastaan aito rakkaus enää merkitsee
Kerran rakkauden maailma minutkin palkitsee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut