Viimein vapaana, ylhäällä huipulla valppaana.
Suuret esteet ylittäneenä, nyt elämään heränneenä
Kaiken itsestäs annoit, pitkään toistenkin ristejä kannoit
Vaan nyt saat huohahtaa, ei oo toisill suhun enää valtaa
Nyt kaikki mistä haaveilit kävi toteen
Rauhassa käyt nyt ison kiven juureen
Olet voittaja tämän elämän
Olet murtanut unelmiesi tyrmän
Viimein aurinko paistaa risukasaankin
Pitkään oli elämä tehnyt susta vankin
Oli siipesi murrettu monta kertaa
Ei ollu taakoill sun monel vertaa
Piirsit kerran elämästäs kartan
Päätit et maalin lauot kurran
Nyt itsestäs teit juhlitun sankarin
Vältit elämässäs sen pirun karin
Nyt sä viimein annat siipien kantaa
Ne sulle saa suuren onnen antaa
Et kulje enää laaksossa murheiden
Kun saat viimein kokee vapauden
Viimein aurinko paistaa risukasaankin
Pitkään oli elämä tehnyt susta vankin
Oli siipesi murrettu monta kertaa
Ei ollu taakoill sun monel vertaa
Olet viimein matkalla onneen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut