Yli vuorten noiden korkeimpien
Mä sut taivaan tansseihin vien
Jumalat meitä siel odottaa
Kerran kaunis ikuisuus koittaa
Jälkeen elämän myrskyjen meil paikka on
Siellä saamme rakentaa kalliolle talon
Olemme aina yhdessä siellä taivaassa
Ei oo elämän portit enää haassa
Ollaan Jumalia Jumalten keskellä
On meidän ote kaunís ja hellä
Ollaan Jumalia Jumalten keskellä
Olet siinä aina mun vierellä
Ei kärsimystä enää koskaan kohdata
Pyyhkiytynyt pois on tuskien data
Kuljemme korkeammalla kuin nuo vuoret
Haastamme kisaan päältä maan kaik nuoret
Annamme neuvomme teille täältä pilvistä
Näämme elämänne palon teidän silmistä
Vain te voitte toisen särkyneen pelastaa
Kunhan vaan kaikki pelot jää kauas taa
Kerran voitte kauniina luokse meiän tänne kiitää
Kerran te rakastuneet voitte taivaisiin luoksemme liitää
Ollaan Jumalia Jumalten keskellä
On meidän ote kaunís ja hellä
Ollaan Jumalia Jumalten keskellä
Olet siinä aina mun vierellä
Ei kärsimystä enää koskaan kohdata
Pyyhkiytynyt pois on tuskien data
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut