Tekis mieli tarttuu myrkkyyn
Tappaa tuon elävän kyyn
Joka kiemurteli elämääni
ja sekoitti täysin pääni
Sai kaverit mua vihaamaan
Pyysi mua kanssain keinumaan
Vauhti vaan oli liian kova
oli nainen kuin mies casanova
Hän kierrätti montaa muutakin
Rahat kaikki vei munkin
Osas sanoillaan vakuuttaa
Oli hänelle elämä pelkkää valuuttaa
Arvonsa halusi näin laskea
Paloi hänessä himon valkea
Rakkauttani hänelle annoin
Taakkaa toistenkin kannoin
Hän ei antanut mun irrottaa
Uhkaili kuvilla salaisilla mua
Pyöritti yöllä kasvoilleni kelmua
Vaan siit havahduin
Pois hänen viereltään uin
Paljastui hänen tekonsa
Oli eessään kokenut moni mies kuolonsa
Nyt linnaan tätä naista viedään
Voin viimein tarttuu turvassa elämään
Merkin tää jätti
En enää usko sanaan toisen
Vain oikean rakkauden huolin
Sill melkein harhaan rakkauden kuolin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei ihan tavanomainen,
paljosta puhuva ,kertova,
Kiitos.
Sivut