Tuoko huominen vielä onnen
Mä kohti sitä nyt kuljen
Onko taivas täynnä enkeleitä
löydänkö mä koskaan heitä
Mä olen roikkunut melkein hirsipuussa
Niin kauan ollut tavoitteeni kuussa
Onko tää mun viimeinen laulu
Elämästäni veteen piirretty taulu
Anna elon sua täällä kuljettaa
Muista sydämestäsi kaikki antaa
Silloin onni sua täällä kantaa
Ilossa kulje elämän rantaa
Kaikki eletty kerran haihtuu
Valkoiseksi olemuksemme vaihtuu
Kuka sut sadan vuoden päästää muistaa
On silloin susta jäljellä enää tuhkaa
Sankaritarinoita täällä kirjoitetaan
Vaan vain harvat niistä muistetaan
Tekstit kirjoitetutkin joskus katoaa
Peittää ne kerran Äiti maa
Anna elon sua täällä kuljettaa
Muista sydämestäsi kaikki antaa
Silloin onni sua täällä kantaa
Ilossa kulje elämän rantaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut