Älä taas käänny pois
Ei oo vastaus aineis nois
Et voi avulla niiden elämää paeta
Vaan väärille poluille langeta
Ne hetkeks sulle antaa tunteen voittamattoman
Tunnet niin et voit valloittaa maailman
Vaan kaikki se on suurta harhaa
Kuljet niissä pitkin taivaan pilvitarhaa
Kuiskaan nyt korvaas mikään ei ohi oo
Kunhan nyt astut perässäin kohti valoo
Elämään, jossa kaikki kivut katoaa
Pelko sydämen susta viimein kaikkoaa
Ota vastaan voima joka tekee susta kuolemattoman
Voit olla osa valtakunnan suurimman
Kunhan uskot sanaan suuren Jumalan
Unohdat kaiken aineiden tuottaman harhan
Avulla rakkauden suurimman pelosta voit irti päästää
Se kaiken pelon susta viimein näin häätää
Vain sanan tahdon hän haluu sulta
Ei lopu elämäs sillonkaan, kun päälläs on multa
Kuiskaan nyt korvaas mikään ei ohi oo
Kunhan nyt astut perässäin kohti valoo
Elämään, jossa kaikki kivut katoaa
Pelko sydämen susta viimein kaikkoaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut