Uuden ajan eessä jälleen
Kuka antoi maailman pettäjälleen
Ohjukset tekee tuhoaan
Yksinvaltiaat ja terroristit jatkavat uhoaan
On heiltä sopu painunut unholaan
Johtaispa Martin kaltainen meidät rauhaan
Mies tuo Jopenkin suosikki empaattinen
EI olis maailman tila tänään näin sotilaallisen staattinen
Sodan melske vienyt perheitä kokonaan
On vanhuksia ja lapsia kadonnut tuhkana ilmaan
Näin tv:s tuon perheen vaarin
Oli ohjus tuhonnut perheen kodin
Jäänyt tänne yksin kulkemaan
On kun ois pudonnut aukkoon mustaan
Huominen ei tuo hänelle ketään takaisin
On tääl ihminen se peto alhaisin
Kun vaan rauhan rohkeus nostais päätään
Johtaisi johtaja julmat kylmään tyrmään
Vaan onko rohkeet niin harvassa
Ne rauhan puhujat liian usein haudassa
Vuoksi ajan seesteisen
On joku tekevä uhrauksen
Ei tarvitse jälkeen sen pelos elää
Kun vaan on yksi joka pimeyden selättää
Sodat paikoin kestäneet kohta vuosisadan
Vuoksi kostonkierteen julman
Uskon varjolla soditaan
Pyssy kädessä Jumalan nimeen vannotaan
Vaan ei oo heillä paikkaa paratiisissa
Ei nimeäkään tuossa muistovaasissa
Katoavat täällä väärä usko mukanaan
Kohtalo tää on aivopestyn sotilaan
Kun vaan rauhan rohkeus nostais päätään
Johtaisi johtaja julmat kylmään tyrmään
Vaan onko rohkeet niin harvassa
Ne rauhan puhujat liian usein haudassa
Vuoksi ajan seesteisen
On joku tekevä uhrauksen
Ei tarvitse jälkeen sen pelos elää
Kun vaan on yksi joka pimeyden selättää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut