Olen huomisen taivas yön
Näin lopetin tän arkisen työn
Olen näin onneen eksynyt
En enää kadoksis ja pettynyt
Niin vähän oikeen onneen tarvitaan
Kun kaikki turha vaan elämästä karsitaan
Aamukasteen kostea kosketus
On alkavan päivän huuman aavistus
Kun vaan tiedät onni aavistus huomisen
Jättää voit taakses päivän eilisen
Hetkessä näin ain elää voit
Siin paikas rauhan syömmeil soit
Kun vaan tästä kaikesta kiinni saat
Silloin kaikki hurmoksessa valtaat
Loiston hetki tässä käsissäis
Kaikki rakkaat siin ympärilläis
Kun vaan tiedät onni aavistus huomisen
Jättää voit taakses päivän eilisen
Hetkessä näin ain elää voit
Siin paikas rauhan syömmeil soit
Kun vaan tiedät onni aavistus huomisen
Jättää voit taakses päivän eilisen
Hetkessä näin ain elää voit
Siin paikas rauhan syömmeil soit
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut