Voiko sanani yöhön hukkua
Rakkaani tänään pois nukkua
Ei kait oo elämälle takuuta
Tänne maailmaan toiste paluuta
Kivun tunne kun rakas kuihtuu
Vuodet ne toiseksi vaihtuu
Ei jaksais tääl enää jatkaa
Haluis vaan lähtee yhtä matkaa
Kuin toinen puoli ois pois
Rauhan poismeno tois
Kun vain siivet sinne kantais
Toivo kaunis näin palais
Elämän uni siel tuudittais
Tääl on vaan mieleni mais
Kuka tietää onko elämää kuoleman jälkeen
Retkee korkeuksis ikuisuuteen
Vaan toivo siit meitä vain lohduttaa
Viimeisen päivänä se meitä kantaa
Poismenomme päivää ei laskea voi
Kerran kannel elämän kerran viimeisen soi
Taivaassa ei enää meillä taakkaa
Mielikuvitus saa siellä laukkaa
Elämän uni siel tuudittais
Tääl on vaan mieleni mais
Kuka tietää onko elämää kuoleman jälkeen
Retkee korkeuksis ikuisuuteen
Elämän uni siel tuudittais
Tääl on vaan mieleni mais
Kuka tietää onko elämää kuoleman jälkeen
Retkee korkeuksis ikuisuuteen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo, liikuttava 😘
Sivut