Elämän jälkeen elämä
Vaik on hetken kylmä
Ikuisesti oottaen
Rakkaat ohittaen
Suli kaikki pois
Kun vain elää vois
Kerran lyötiin syvyyksiin
Luottaa et voinut hetkiin
Vaik kauneus sua katsoi
Sulle lentosuukon antoi
Onko päivii uusii taivais
Jos onnen ikuisen antais
Tänään vielä elän huomiseen
En enää katso menneeseen
Turha enää niitä arpia aukoo
Ei voi elämä olla pelkkää pakoo
Tuijotan kirkkauteen
Mut kerran sokaisseeseen
Aina ei tarvitse olla kiltein ihminen
Silloin on rakkaus kaukainen
Joskus vaan täytyy tarttuu kii
Pelossa ei rakkaudella henkii
Vain sä voit päättää sen
Onko takana murheet eilisen
Tänään vielä elän huomiseen
En enää katso menneeseen
Turha enää niitä arpia aukoo
Ei voi elämä olla pelkkää pakoo
Tuijotan kirkkauteen
Mut kerran sokaisseeseen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut