Olen mä rakkaudesta märkä
Sun sanas oli niin kärkäs
Oot nyt tilas herkäs
Voin vain tän käteni antaa
Voisin niil sua ja lasta kantaa
Olla vahvempi kanssais
Jospa sydämmemme yhes valssais
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut