Näytös tää luonnon voimien
Alla noiden pilvien tummien
Emme voi niitä kesyttää
Pallon voiman ne näyttää
Ihminen ees on nöyrtyvä
Alle vesien maa kerran peittyvä
Kun myrskytuuli nyt puhaltaa
Se suurten luonnon henkien valtaa
Näyttää meille, et leikki loppukoon
Ainoo vastaus: Paluu takaisin luontoon
Se kyllä meidät ravitsee
Niin vain ajatuksesi valaisee
Me olemme vain pieni pala suurta
EI meilläkään tääl ikuista juurta
Helposti pois pyyhkäisee, jos emme kunnioita
Emme tääl voimallaim sitä alista
Velvollisuus on tää meidän sukupolvien
Tässä suuressa hiekkalaatikossa elävien
Ottakaamme voima luonnon kautta
On se oleva tulevaisuuden vaurautta
Ilman meidän panosta ihmiskunta väistyy
Valtaan toisien elävien pallo siirtyy
Myöhäistä ei viel virheitämme myöntää
Voimme tän kelkan viel kerran kääntää
Tän lupauksen kai voimme toisillemme antaa
Näin kaiken kauneuden voimme kantaa
Perinnemaisemat nuo kaikki säilyttää
Kaiken vehreydellä ja vesil sinisil täyttää
Silloin rauhan kaikille mail antakoon
Helvetin tulessa valloittajat palakoon
Velvollisuus on tää meidän sukupolvien
Tässä suuressa hiekkalaatikossa elävien
Ottakaamme voima luonnon kautta
On se oleva tulevaisuuden vaurautta
Ilman meidän panosta ihmiskunta väistyy
Valtaan toisien elävien pallo siirtyy
Velvollisuus on tää meidän sukupolvien
Tässä suuressa hiekkalaatikossa elävien
Ottakaamme voima luonnon kautta
On se oleva tulevaisuuden vaurautta
Ilman meidän panosta ihmiskunta väistyy
Valtaan toisien elävien pallo siirtyy
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut