Tuo unohduksen kultainen tie
Meidät lopulta perille vie
Palaamme aikaan nuoruuden
Todistamalla näin elämän haurauden
Muistot nuo silloin lohduttaa
Meidät kohti Herraa johdattaa
Silloin et enää kipua tunnekaan
Ootat vain valoa perille johtamaan
Korkeuksiin tuonne siipemme kantaa
Siellä kuljemme toivon rantaa
Päivä silloin kerran ikuinen
Lähtösi hetki aurinkoinen
Aamuja ei siellä enää lasketa
Taakkoja elon päivien kanneta
On vaan se ikuinen kirkkaus
Pois kaikki kipu ja vaikerrus
Onhan onnee kerran rakkautta kantaa
Toiselle se puolikas sydämen antaa
Onhan se kaikki jäänyt kirjoihin ja kansiin
Jälkeläistenne tuleviiin päiviin
Menkää aina näil opeil
Sääntöni täs ny teil
Ottakaa hetkienne iloista kii
On näin oleva ilonne siin
Anna arvo aina toiselle
Ole täällä voima hänelle
Kerran tienne täällä päättyy
Pidä huoli et toiveenne täyttyy
Onhan onnee kerran rakkautta kantaa
Toiselle se puolikas sydämen antaa
Onhan se kaikki jäänyt kirjoihin ja kansiin
Jälkeläistenne tuleviiin päiviin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut