Sivu viimeinen päivän lehden
Luin sen hetken miettien
Minne maailma kulkeekaan
Tarttua en haluis kanuunaan
Rauhan kyyhkyt nyt lentäkööt
Sodat julmat niin päättykööt
Niin kaunis tää maailma
ilman niitä ois
Meille rakkautta
toisillemme sois
Kesä viimein koittaa
Vain rauhalla voi voittaa
Ne murjotut talot
Kotipihan kirkkaat valot
Oli kerran täynnä iloa
RIkasta elämän paloa
Tänään vain monttu siellä
Eivät voi tätä koskaan niellä
Veljeskansan sairas uho
Toivottavasti ei koko maailman tuho
Kerran hekin rinnan kulkivat
Yhdessä tarinoille nauroivat
Vaan eivät voi anteeksi tätä antaa
On tää liian raskas taakka kantaa
Huomenna toivottasti viimeinen päivä sodan
Kaivoi monelle rakkaalleen haudan
Vaan tänään kirkkaana auransa hohtaa
Kerran tiensä heidän luo johtaa
Ei enää mieletöntä sotaa
Jääköön tykkien jyly taa
Niin kaunis tää maailma
ilman niitä ois
Meille rakkautta
toisillemme sois
Kesä viimein koittaa
Vain rauhalla voi voittaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut