Aikaa, Aikaa. Paetaan aikaa.
On elämä pikajuoksu kiireinen.
Kestää se vain pienen hetken.
Päätät itse kuinka värität sen.
Vuodet kuluu niin nopeaan
Rakkaudes välil joudut tyytyyn hopeaan.
Sydämes ainoa johon voit luottaa
Elämä sen sulle opettaa.
Sydän tuntee tuskaa. Sydän tuntee rakkautta.
Sydän antaa iloon aihetta.
Rakkauden leskiä meistä niin moni on
tiellä toisen sydämen kohtalon.
Vaan kun hetket saa rakastaa
Ei mikään voi sydäntäs lannistaa.
Se oot sinä, joka sydämes avaimen luovuttaa
Ei oo siihen kenelläkään toisel valtaa.
Valitset kohtees keitä rakastaa
Kenen kanssa yhteisen unelman kantaa.
Sydän tuntee tuskaa. Sydän tuntee rakkautta.
Sydän antaa iloon aihetta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi