Nyt taas rakkautta turhaan piestään
ja ei anna mies palaa sydämestään.
Vaan uskoo, että hänkin hylkää
ja rakkauden lähettiläitä pelkää.
On menettänyt niin paljon rakkaudessa
ja ei kykene enää olemaan siihen uskossa.
Ei huomaa naisen anovaa katsetta,
vaan epäilee kaiken olevan vain valetta.
Uskokaa rakkauteen. Tiehen yhteiseen.
Se riittää elämässä, sil vain hetken oot täällä
Rahan perässä oli vaimot entiset ja
veivät mukanaan nuo rakkaat lapset.
Voi rakkaudelle myrkkyä olla menestys.
On rakkaus rahalle rakkauden häväistys.
Vaan on sellainenkin, joka oikeasti rakastaa.
Ei pelkää miehensä menestystä ja suuruuttaan.
Vaan antaa oikean palan sydämestään ja
kulkee rinnalla aina iltaan pimenevään
Uskokaa rakkauteen. Tiehen yhteiseen.
Se riittää elämässä, sil vain hetken oot täällä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi