Luulin, et harharetkesi jo päättyivät
Menneitä ois ollu pilvenhuuruiset päivät
Vaan laitoit viimeiset rahasi metaan
Halusit jälleen hallusinaatioiden huumaan
Vaan nyt valo kirkas välähtää,
kun mun rakkain koski pimeää
Haluun sut vielä pelastukseen kantaa
ja sydämestäin kaiken tuen sulle antaa
Ei meiltä kaikkea maailma viedä voi
Kerran meillekin vielä enkelten laulu soi
En sua enää päästä luokse huumekeisareiden
Valvon vierelläsi vaikka ikuisuuden
Jos se sen takaa, et sä pelastut
ja viimein uskossa muhun sä vahvistut
Voi meillä vielä kaikki ilo olla
Jossain täällä merellä myrskyisällä jolla
Joka meidät vielä elämään uuteen kuljettaa
En anna sua silloin kenenkään satuttaa
Ei meiltä kaikkea maailma viedä voi
Kerran meillekin vielä enkelten laulu soi
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi