Syksyn lehdet

Runoilija Porukan blondein

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista ! :)
 

Lehdet tippuvat puista,
ja syksyn neuleet ja villasukat tulevat myyntiin,

Omenakakku ohjeet liimattuna jääkaapin oveen,

Syksy tuo aina jotain uutta,
ja nyt minä pidän siitä,

Elämässä mennään eteenpäin,
ja se tarkoittaa että sinä jäät taakse nyt,

Oltiinko joskus ystäviä?
Joskus.

Punaisetoranssitkeltaiset lehdet haravoidaan,
ja pompitaan niissä,

ja me nauramme vaan,
syksyä,

Kun tajuaa irrottaa jostain vanhasta saa jotain uutta tilalle,
niinhän sitä sanotaan,
Välillä tarinassa pitää kääntää sivua,
että tarina etenee,

välillä pitää päästää irti turhista ystävyyssuhteista,
joista pidetään kiinni vain niiden muistojen takia,
että voisi mennä eteenpäin

Minä käänsin sivua,

sinusta
eteenpäin

Selite: 
=)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot