Joskus sitten ehkä

Runoilija Porukan blondein

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista ! :)
 

Kohta on kesä,
ja taas rakkaustarinoiden aika,

joissa prinssi löytää prinsessansa,

ja me istumme taas aurinkotuoleissa vaaleanpunaiset aurinkolasit päässä,
ja uskotaan hetken taas prinsessasatuihin,

niihin joissa prinssi oikeasti löytää prinsessansa,
ja ehkä mekin löydetään prinssimme tänä kesänä,
tai ensivuonna,
tai ylihuomenna,

Mutta joskus kuitenkin,

Selite: 
Prinssejä! :D
Kategoria: 
 

Kommentit

vähän sai haaveilemaan HAH :D <3

Löytyisikin, joku joka voisi olla minun. Mutta... en usko edes prinsessasatuihin, koska kukaan prinssi ei ole löytänyt minua.

 

Käyttäjän kaikki runot