Linnut sirkuttavat

Runoilija Porukan blondein

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista ! :)
 

Niinä pieninä hetkinä kun koivuihin tulee lehdet,
ja kukat puhkeavat kukkimaan,

Kun tekisi mieli halata kaikkia,
ja kertoa kuinka paljon sitä oikeastaan välittää,

Niinä pieninä tärkeinä hetkinä,
kun aurinko paistaa täydeltä terältä
ja saa hymyilemään

kun linnut sirkuttavat puissaan etsimässä pariansa,

Minä uskon taas rakkauteen ja sanaan me.

Selite: 
:>
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista
kevät herättää kaiken
uuteen loistoon

myös meidät

Ihana positiivinen runo <3

kaunista
kevät herättää kaiken
uuteen loistoon

myös meidät

Ihana positiivinen runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot