Namnam

Runoilija Porukan blondein

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista ! :)
 

Kesäisin on hyvä ihastua poikien hymyihin,
jotka tulevat vastaan kaupungilla,

ja saada uusia ystäviä festareilla,
ja pitää kiinni vanhoista

ja bussien ikkunoihin piirretään sydämmiä,
ja kajaaleilla nenän päihin,
ja nauretaan kippurassa,
kun kesän ensimmäinen aalto pyyhkäisee rannalla varpaiden yli,
ja kutittaa,

Lokit nauravat taivaalla,
ja jäätelöt sulavat käsiin,

ja minä olen onnellinen tässä näin,
ja varsinkin jos sinäkin olet siinä.

ja aurinko paistaa täydeltä terältä,
ja mopot käynnistyvät pihoilla,

ja minä hymyilen tänään
meillekkin ehkä

Selite: 
kesäkesäkesäkesäkesä : )) < 3
Kategoria: 
 

Kommentit

sai hymyn huulille ja ikävöimään kesää! mutta muista että sydämeen e mahdu kuin se yksi ämmä ;) hieno runo!

Ihanan kesäinen runo.. tälläistä kesää toivon itselleni kans :)

hihihi ihana tää, käy lukee mun tekemä uus enkun kielinen toivon et ymmärrät sen, ei oo kovin vaikeet enkkuu iha perus.. pitkäst aikaa taas kirjottelen anteeks et yöl xD

 

Käyttäjän kaikki runot