Jos olisin valinnut toisin,
Kulkenut toista tietä,
Niin Olisinko tyhjyyttään kumiseva astia,
Vai runsaudestaan jakava saavi,
Olisinko onnesta täyttyvä,
Vai suruunsa jäävä.
Olisiko ympärilläni ihmisiä,
Välittäviä,
Pettäviä?
Vai olisiko ketään.
En tiedä,
Enkä tahdo,
Minun tieni on johdettu näin,
Ja jos katson taakseni,
Kompastun vain edessäni oleviin kiviin.
Selite:
Hieman erilaisempaa runoilua kuin aikaisempani
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runon lopetukseen sisältyy viisaus, joka kaikkien pitäisi kirkkaana mielessä pitää