Noiden lintujen lailla,
minä tahtoisin lentää,
en mitään oisi vailla,
jos voisin taivaisiin yltää.
Minä liitäisin lähtehille,
mikä pulppuis kirkasta vettä,
sen suloutta vierahille,
visertäisin niin että.
Asuisin sylissä isän,
kädet levitetty suuret.
Mun sydämen sykkyrän,
on siellä juuret.
Vpus rinnst kumisis ilmoille,
niin maailma ois täynnänsä riemua,
ja minä lentäisin, lentäisin,
yli metten ja soiden,
tuoden päiviin valoa!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi