Lapsien parvi,
kätesi minun ympärillä,
onnen säteitä silmissäsi,
vannoit käsi sydämellä,
muuta et tarvi.
Oppikaamme mekin,
onnellisiksi tulemaan,
siitä mitä jo saamme omistaa,
loppujen lopuksi,
kaikki muu on materiaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi